Wednesday, July 18, 2007

you know I'm no good..

Bijules, Naeem Juwan o:co är redo för China ikväll.. is YOU? trust me, det här blir det galnaste du någonsin vart med om.. post- dj Ayres & Tittsworth pre- Yo Majesty.. stort tack till Ruben & Eros crew som lockat hit dem hela vägen från storäpplet..

Rubens pressrelease:
"En av NYC kändaste smyckesdesigner kommer på besök i Stockholm den onsdagen den 18:e Juli för att visa upp sina smycken i butiken CaliRoots. Med sig från USA har hon rappare i världsklass. Pase Rock, Maggie Horn och Spankrock. Tillsammans med några svenska vänner ställer de till med stor fest till kvällen på China Teatern vid Berzelii Park. Carli, Dj Turkdisco och Jexpert från Stockholms Eros Video står för musiken medans amerikanerna greppar micken från dj båset. En och annan hemlig gäst kan också dyka upp under kvällen.
22:00-03:00. 20 År. 100 kr."

lyssnar på winehouse och reflekterar över våra alkoholvanor sommartid i sthlm.. supit som en karl med terminatorlever.. amy, hon dricker tre flaskor vin om dagen och jag känner mig relativt clean i jämförelse.. men alltså man har ju seriöst lessnat på att vara idiotsliten varje jävla vecka efter lite hederlig utgång.. måste börja chilla på alkoholen.. att jobba en helg är rena avgiftningen.. går runt och kallsvettas.. haha man är ju en junkie alltså.. oh well, det är inte tre flaskor om dagen iaf.. so far..

en hyllning till min nyfunna släkting som super som en äkta ponténare ha ha.. han och hans polare är bara runt 21 men man blir ruggigt imponerad av festkompetensen.. häng me på hiphoptåget & way out west så får ni kanske se dem in action (biljettinfo osv. på www.iloveyes.se).. WATCH N LEARN

Free Image Hosting at allyoucanupload.com

No comments: