Thursday, August 16, 2007

legg pumpet..

summ massive stuff crackin ruight now.. scandinavian superjam med sina battles, shower och efterfester.. modeveckan med sina visningar, mässor och mingelfester.. sen givetvis alla vanliga jubileum, reklamfester, butiksfester och säsongsavslutningar comme il faut.. geeeeesh momma gimmi another body så man kunde låta den ena vila medan den andra slår klack..

so far har jag missat en jävla massa eftersom helgen fortfarande bär spår.. Yo Majesty var föga oväntat magnifikkkka, vi röjde som tonåringar (biGG up UMYO).. pom pom på china var nice as well med de flesta av stammisarna tillbaka i stan.. ser fram emot nyöppningen av 2.35:1 nere i bunkern efter renoveringen, garderoben har blivit ett extra rum med egen dj + en del andra förändringar.. 2.35:1-kort är in the making.. men saurabh & ingmari är samma människor som tidigare under de nöjda flinen..

lördagen skulle egentligen börjat 09.00 med ett hypat hiphoptåg.. men eftersom Luger ställde in alltihop bokades artisterna till Kajskjul 8 istället samma kväll, som en klubbfortsättning på Way Out West festivalen.. YES!mobben fixade festen och helllll va det överfätttt eller!!!!!!!!!!!!!! inga misstankar om propaganda om ni kollar in bilderna som dyker upp på hemsidan inom kort (www.iloveyes.se).. apfeta bilder från en apfet fest. simple as dat. själva festivalen var ok, erykah helt ok, mats nileskärs frilla lika slickrick som alltid och backstageområdet proppat med sthlmare i trotsigt vita sneakers mitt i festivalleran som nervöst höll sig bakom vip-planket och instinktivt lät raybangrillorna glida på när en misstänkt goo & glaa göteborgare närmade sig.. inskränkt, kanske.. men ärligt, lite provocerande med så glada människor.. men nere på kajskjulklubben var det däremot en annan fämma, plåtade konserterna (kocky, nääk, basutbudet, blak twang, mapei mfl.) & dansgolvet för hemsidan men de som bjöd på sig själva och riktigt röjjjde rövare var.. tadaa.. stockholmarna!! kanske har gbghiphoparna lite attitydsproblem.. kanske har de bara problem.. donno..

söndag morgon glömde hotellreceptionsfittorna min väckning och jag missade tåget. hängde med matar och mackan efter att ha vunnit bitchfajten om taxipengar (gangstatiden på ålidhem var inte förgäves alltså..).. de hade precis landat efter efterfesten.. snackade finland och vilka galna mawrfuckers de är därborta när det kommer till att supa osv.. sen är det intressant att de är 5-10 år efter när det bara är en billig färja mellan oss.. I guess de gillar sin skit.. en norrman kom fram och undrade vad vi sysslade med, mackan berättade om basutbudet och fattaru och snubben tar fram ett anteckningsblock.. "fattar du sa du?", "det ska jag kolla opp!".. sthlm är ett litet lusthus med spegelvägg I muss say.. det som är som messmör på mackan för oss är halalslaktad emu i ingefära för andra..

plankade x2000 hem och avled when back on solid ground.

det jag hunnit med under modeveckan är Dizel&Sate's teerelease (aasnicea kolla in på SNS), Adidas fest på Riche och imorgon vankas det Cali 3rd anniversary + ännu en Scandinavian Superjam efterfest på China med Johan Netz bakom spakarna.. Boutique Fräsh streetwearishar sig i en fräsh lokal bakom gamla Lydmar (R.I.P).. fredag har American Apparal & Rodeo fest + Grolsch block party.. söder is gonna exxxxplode.. lördag har Humlegården & Bon "varva ner"-fest efter modeveckan & klubb YES! min bbbbbb-day bash!!!!!!
Free Image Hosting at allyoucanupload.com

No comments: