Sunday, March 25, 2007

gotta check it up in the dicktionary..

så var det helg igen och man svingade sig ut i natten.. hade rustat för blodigt klubbande eftersom jag inte vart ute på veckor, abstinensen var skrämmande grav så det var bara att döda döda.. mötte upp peter och jonas på marie laveaux där nathan spelade 80's funk m.m.. sänkte ett par skitäckliga öl, diggade the nassty, chitchatade med pöjkarna innan vi skildes åt for the follow up.. de till Grodan, jag till Locash..

fan det var rrriktigt töööngt därborta med rapclash, grime, crunk, house och electrobeats makin me flipppp!! dansade med övermod och träffade good ol frenns som jag inte sett in ages.. david a.k.a kocky var på gott humör, vilket man förstår med all kockylicious framgång, tore sweet as evva, annelidarling hothothot som nybliven brunett, marie snyggast i fkkin hela sverige i sin jeansoverall, helene med ett skönt been-there-done-that jack i pannan, fathia naturally fresssh comme il faut, emmy boastande sina fetfeeta guldkedjor som hon typ virkar helt själv.. fick beställa en egen som produktplaceringshora så snart ser ni shitten i en urringning nära dig.. yoyoyo-love, vigert, rodeo-farnaz, deedee/rodan kairos (den gröna rappande ishen på myspace missa inte!!) rullade in liksom annat snyggt folk.. påstan-johan reppade uppsala, anders disco kom malligt lycklig med sin nya kärlek (asshole..) och jag hade bara förbannat kul!!

vi hetsade vidare till 2.35:1 en timme kort denna natt men det var också damphelg, löning.., så köandet var som att bli stångad av ett formbröd.. annoyin .. vakterna sket i listan och tog in sina äckliga bratvänner som om det vore deras klubb.. fan när ska staten subventionera skottpengar på de här idioterna?? so.. vi vände sneaksen mot spyan där det var lika hysteriskt.. max och agnes-lo plankade medan jag gav mig på en vakt som ofta ger en special treatment.. iofs förväntar han väl sig en "special treatment" tillbaka hmm hehe men whatever.. n so victory at last.. fast fan alltså väl inne var det ju same ol' same ol'.. jag och a-low lufsade runt och kom till att fascineras av max som got entangled med en fuckme!-redhead, inget att höja på ögonbrynen för om det inte vore för att han har flickvän.. som han är sambo med.. skitpackad så vi tänkte att vi kanske skulle remindea honom om hans civila status.. men då får vi minsann höra att "neej.. det är inte sådär", att de knullar vilka de vill vid sidan av.. jag och agnes såg på varann och bara "ok" och lommade hemmåt.. herregud så modernt haha sa vi.. men med viss skepticism.. är det bara hans "perspektiv" på relationen och ngt han hasplar ur sig när bekanta undrar vaffan han håller på med..? eller om de verkligen har en sådan deal.. hur fasen pallar man med ett sånt förhållande??

No comments: