Monday, April 16, 2007

wip it wip it REAL hard..

var förbi ICA söndag förmiddag för att handla lite sånt som gör att man överlever en hangover.. går runt kryddhyllan.. råkar möta en snubbes blick och reflexlös som jag är i mitt tillstånd låter jag ögonkontakten linger lite för länge och finner mig i det nästa jagad av snubben mellan hyllorna.. fintar, duckar men framme vid kassan är han ikapp mig igen.. betalar fort som fan o kutar därifrån då jag hör honom ropa efter mig.. geeesh människor pleease.. visst det är vår och det är dags att löpa men för hellvettte gör det lite professionally åtminstone.. !!!!

apropå att känna sig som ett antilopbyte på savannen.. öfa-kollektivet bjöd i söndags på ett skådespel, det kanske sista av 25 stycken, som tog upp liknande situationer.. erfarenheter av att vara "ung kvinna" "in todays society".. orimliga krav, känslan av att vara ett stycke kotlett men samtidigt utan rätt till djuriska, hämningslösa och brutala beteenden.. daytodayexperience som man är så pass van vid att man sväljer skiten som en tvångsmatad med sond genom näsan utan att märka eller förstå hur det hela går ner.. en fet/stor man inger pondus och respekt inom hiphopvärlden.. en fet/stor kvinna däremot har "problem med sina vanor".. missy elliot.. stackars människa, hur övergrym som helst men bara ett jävla tjat om att hon är so n so heavy eller rent av obeast.. please.. finns sjuökt många manliga artister som är missy times x men aldrig hör samma skitsnack.. dj premier var vid hans senaste sthlmsbesök så fet att han merely kunde nå the goddam pick-up.. fo real.. men han behåller ändå sin värdighet som borde vara en rättighet för alla individer.. sen den här idiotiska diskussionen att kvinnor, och framförallt kvinnor med stora bröst (???!!!), har sämre kapacitet att förstå och arbeta med rumsliga begrepp och teorem (geometri t.ex).. kan bara utgå från egen erfarenhet och den har hittils bara pekat på raka motsatsen.. läste datateknik på KTH i höstas och trots att vi var fem tjejer på 200 i klassen var det just en liten, söt invandrartjej som hade klassens masterbrain och fick en glassig femma på terminens första matteprov som majoriteten kuggar.. gick inte lika fett för mig på provet men jag hade ändå mvg i matte A-E i gymnasiet.. med handikappet "stora bröst".. my goddd.. lyckligtvis finns det seriösa forskare därute som respekterar begreppet "vetenskap", dess verkliga betydelse bortom horiga löpsedlar, och beaktar statistisk nogrannhet liksom försiktighet i sitt arbete, varav några nu nyligen publicerat en stor studie (bl.a omskriven i söndagens DN) att det inte finns några som helst mentala skillnader mellan kvinnor och män utöver onanivanor och aggressivitet.. haha.. ja det hade man ju iofs kunnat gissa sig till men det är stort att det äntligen kommer fram svart på vitt för även Europas mest jämställda land (på papperet ja..) är fett sexistiskt.. det finns alltså större individuella och kulturella skillnader mellan människor än de mellan könen.. FAKTA. get a grip muthafuckas..

apropå inspirerande kvinnor.. var på vernissage igår hos Bianca och hennes syster för att previewa deras nya designföretag.. REYS.. RelEaseYourSelf.. n yup det var tyynga grejjer.. håll ögonen öppna efter detta märke, ingen dyr Street skit.. trust me.. smycken, kläder, tavlor osv..

vart ute torsdag, fredag, lördag som sig bör om man heter emeli pontén men minns egentligen bara fredagen.. inte p.g.a minnesluckor utan för att det var så daemmn grrrejt att allt annat faller ur.. Steed Lord fr Island uppträdde (fättfättfätt!!!!) följt av Tyree Cooper fr Chicago med en soulig dos deephouse (oooww my goddd!!!!)..
Free Image Hosting at allyoucanupload.com

men det tåls att påpeka en gång: kära svenskar.. var inte SÅ JÄVLA FEGA!! vi var kanske fyra som dansade samtidigt som resten av 2.35 stirrade generat i sina drinkar och ölglas trots tydligt peppade att shejka den ishen.. FUCK PRESTIGE.. du lever bara en gång.. STUPID

Ingmari ska han en särskild eloge, trodde aldrig jag skulle känna samma eufori på en klubb som man upplevde på Lydmar en gång i tiden men HERE IT IS.. dessutom ett sånt fantastiskt mottagande varje gång man kommer, som att komma hem efter att vart ute och irrat på skitklubbar alltför länge..

lördagen satsade jag på Jenny a.k.a dj Yxa och Jeansbjörns Russian Spring Break .. hotel Reisen.. missade premiären men nu skulle det allt bakskakas.. och visst hell var det temperatur på det stället.. värmen låg som en vägg när man kom in i din svarta "dirty dirty" lokalen och det var peppat folk från landets alla hörn.. en massa uppsalarävar och en och annan umeåräv faktiskt.. FÄTT NICE.. åker inte längre till uppsala sedan de la ner Cuba, Svart och Extra Allt.. som för övrigt var klubbar folk vallfärdade till hela vägen från klubbmättade sthlm.. maaeyn det var tider det.. erik gripenholm hade skaffat "flat-top" typ.. fast vitmanskrullvariant men absolut av topnice kvalitet.. sebastian s-g dök upp senare med andra creddiga för att kolla in "det nya och heta" i stan.. med tanke på kön och lokalens brandsäkerhet skulle ett större golv vara en god idé.. bara efter en kvart fick jag klaustrofobi och drog mot 2.35.. men jag hann iaf bjudas på en öl av "mamma erik" som svalkade fint mitt i bootybassen..

måste kasta ut en walla HABIBI till marie, helene, keni och den grymma asiatiska tjejen som verkligen dansade på konserten i fredags.. som ALLTID dansar no mercy.. alla ni andra.. WATCH N LEARN


Free Image Hosting at allyoucanupload.com

nästa asswippin blir på torsdag, Folkets Kelubb, följt av fredagens eminenta nyc-besök.. Nareem Juwan a.k.a Spank Rock numba 1 mc!! jackie kommer också finnas på micken så hold on nu kjör vi.. !!!!!!!

p.s

snackade med Ricardo idag och fick veta att mosebacke blir the shhh i sommar.. Yes kör nämligen ett gäng klubbkvällar med diverse teman.. ex. detroit, cali, nyc, 90-tal, 80-tal osv.. sen kommer även b-line leva rackare på mossen när de inte spelar på F12, som bara blir ett tillfälle per månad som sagt.. men hell sommarkvällar på mosebacke med ett fatfatfat beat i ryggen är most deff att föredra framför F12 när de popfloppar eller minimalistfittar sig.. we like it FAT N MASSIVE UP IN THIS..

2 comments:

Anonymous said...

Fin kameltå jag fick på bilden, haha, men vart tog du vägen? /Marie

Petter2000 said...

fan, din blogg är en ny upptäckt och den är sjuukt underhållande. Fortsätt hålla fortet!

- p2k.blogg.se -